nl-NLde-DEen-GBfr-FR

Danser Group dit weekend te gast in het Maritiem Museum

dinsdag 15 augustus 2017
Danser Group dit weekend te gast in het Maritiem Museum

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 meren 2 van onze koppelverbanden aan in de museumhaven van het Maritiem Museum Rotterdam. Om dit bezoek te vieren organiseert het Maritiem Museum een speciaal “Containerweekend” met activiteiten voor jong en oud, waarbij bezoekers zelfs een kijkje aan boord mogen nemen.

Op zaterdag 19 augustus gaat de “Alsace-Hollande” voor anker in de museumhaven en op zondag 20 augustus is de “Eiger-Nordwand” te gast. Deze koppelverbanden zijn bijna 200 meter lang, ruim 10 meter breed en hebben ruimte voor 350 containers. Zo groot, dat de andere schepen in de haven tijdelijk ergens aan de steiger moeten.

Op de vroege zaterdag- en zondagochtend manoeuvreert het containerschip zich de museumhaven in. Vervolgens kunnen de bezoekers een kijkje nemen op de brug, zijn er rondleidingen en is er op de kade te zien, hoe multifunctioneel containers zijn. In het museum knutselen kinderen hun eigen container en spelen de jongste bezoekers met containerschepen in een heuse mini-haven.

Wil je zien hoe de Alsace-Hollande zich in de Leuvehaven manoeuvreert? Kom dan op zaterdag 19 augustus tussen 09:00 uur en 09:30 uur kijken op de kade.

Over Danser Group

Danser Groep staat voor betrouwbaar en compleet verzorgd containervervoer binnen Noordwest-Europa.

Naast het vervoer per barge bieden wij ook vervoer per spoor en truck aan. Dit alles aangevuld met een breed scala aan additionele diensten.

Contact

Postbus 257 | 3360 AG Sliedrecht
Middeldiepstraat 62 | 3361 VT Sliedrecht
+31 (0)184 49 50 51