nl-NLde-DEen-GBfr-FR

Terugblik op een succesvol weekend in het Maritiem Museum

dinsdag 22 augustus 2017
Met veel plezier en trots kijken wij terug naar onze deelname aan het Containerweekend, georganiseerd op 19 en 20 augustus door en rondom het Maritiem Museum in Rotterdam. 

Ons koppelverband Alsace-Hollande, dat zaterdag 19 augustus de Leuvehaven in manoeuvreerde met 4 hoog vol containers, trok veel bekijks in het centrum van Rotterdam. Er werd door de grote aantallen bezoekers veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een kijkje te nemen aan boord van de 178 meter lange combinatie. Daarnaast werden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd in samenwerking met het Maritiem Museum en Bureau Voorlichting Binnenvaart. Op zondag 20 augustus was het de beurt aan het LNG aangedreven koppelverband Eiger-Nordwand.

Gedurende het weekend was er ook veel aandacht in de media voor het bezoek van onze koppelverbanden. Hier ook de link naar RTV Rijnmond reportage “Enorm containerschip in museumhaven - een staaltje stuurmanskunst”: http://www.rijnmond.nl/nieuws/158300/Enorm-containerschip-in-museumhaven-een-staaltje-stuurmanskunst


Over Danser Group

Danser Groep staat voor betrouwbaar en compleet verzorgd containervervoer binnen Noordwest-Europa.

Naast het vervoer per barge bieden wij ook vervoer per spoor en truck aan. Dit alles aangevuld met een breed scala aan additionele diensten.

Contact

Postbus 257 | 3360 AG Sliedrecht
Middeldiepstraat 62 | 3361 VT Sliedrecht
+31 (0)184 49 50 51