nl-NLde-DEen-GBfr-FR

Vervoer verzorgd van A tot Z

Danser is een onafhankelijke logistieke dienstverlener en een van de grootste containeroperators van Europa (binnenvaart en spoor). Sinds de oprichting in 1982 is Danser uitgegroeid tot een multimodale operator met een jaarlijks containervolume van 1,6 miljoen TEU. Wij stellen alles in het werk om zorgeloos containervervoer voor onze klanten te realiseren. En daar krijgen wij energie van!

Met 140 medewerkers werken wij dagelijks aan het optimaliseren van containerstomen. Naast een eigen vloot koppelverbanden heeft Danser de beschikking over ruim 90 charterschepen. De combinatie van binnenvaart- en spoordiensten maakt het verschil. Al naar gelang van uw wensen kiezen wij de best passende modaliteit. Wij regelen vaak ook het voor- en natransport per truck en bijkomende diensten als documentatie en inklaring.


Ontdek ons netwerk

Verbindt de zeehavens in het ARA-gebied

Danser verbindt de zeehavens in het ARA-gebied (Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam) met het Europese achterland. Door onze jarenlange ervaring met het vervoer per barge, spoor en truck hebben wij het achterland op ons duimpje leren kennen. Afhankelijk van het type lading, de tijdsdruk en de bestemming presenteren wij de optimale transportoplossing. Hiermee spelen wij in op de toenemende vraag naar multimodaal vervoer van en naar het Europese achterland.

Met Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland

Met onze vloot schepen bedienen wij een uitgebreid achterlandnetwerk. Wij komen tot in de haarvaten van de Europese rivieren. Onze lokale kantoren coördineren het transport, nemen boekingen aan en maken offertes. Daarnaast regelen we desgewenst voor u ook zaken als overslag, inklaringen, douanedocumentatie, reefertransporten, tankcontainertransporten, speciale chassis voor diverse achterlandbestemmingen en het vervoer van gevaarlijke stoffen.


Onze diensten

De Danser mentaliteit

Danser is een familiebedrijf waar mensen met passie voor logistiek en binnenvaart werken. Uitgangspunt bij alle collega’s is dat het makkelijk moet zijn om zaken met ons te doen. Een duurzame relatie met klanten en business partners staat centraal. Wij streven ernaar om continu de prijs-kwaliteit verhouding voor uw transporten te verbeteren.

Ons werk gaat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar door. Het op tijd afleveren van uw goederen staat bij de Danser collega’s op de eerste plaats. Elk schip heeft een team aan boord met jarenlange ervaring in de binnenvaart. Op basis van waterstanden, aan te lopen havens en hoeveelheid te vervoeren containers wordt een stuw- en vaarplan gemaakt.

Digitalisering en ICT

Met de inzet van hedendaagse communicatietechnieken en EDI-verbindingen zijn wij een voorloper op ICT- gebied. We beschikken over een innovatieve informatievoorziening met moderne EDI-verbindingen, waardoor uw transport-
opdrachten snel en accuraat zijn af te wikkelen. Met de Danser Portal heeft u altijd een actueel inzicht in de status van uw transporten.

De Danser Container Tracker heeft als doel een mobiele interface te verzorgen voor het volgen van containers in het binnenvaartsysteem van Danser Group. U kunt hiermee de huidige status van een container of boeking opzoeken en bekijken. Verder is het mogelijk om de actuele boekingen in te zien.