nl-NLde-DEen-GBfr-FR

Danser Group verwelkomt Dick Gilhuis

maandag 19 juni 2023
Danser Group verwelkomt Dick Gilhuis

Met ingang van 1 juli 2023 zal Dick Gilhuis toetreden tot het Management van Danser Group. Naar verwachting zal hij na een inwerkperiode het stokje overnemen van de huidige CEO Ben Maelissa. Dick Gilhuis is momenteel actief als General Manager binnen Thermo King en heeft relevante werkervaring in de sector, zoals bijvoorbeeld BCTN Network of Inland Terminals.

Dick; Ik verheug me er enorm op om het team van Danser Group te versterken en mee te bouwen aan een verdere groei van het bedrijf. Daarnaast zie ik grote mogelijkheden om de sinds enkele jaren ingezette vergroening van de vloot verder vorm te geven, dit alles in het kader van de doelen welke door de overheden gesteld worden en niet in de laatste plaats de wens van onze klanten en partners.

Ben Maelissa is sinds 1988 werkzaam binnen Danser Group en sinds 2000 in de functie van CEO. Gedurende zijn periode is Danser flink gegroeid. Danser Group vervoert jaarlijks ongeveer 1,6 miljoen intermodale TEU’s en wordt algemeen gezien als een toonaangevende speler op het gebied van binnenvaart, duurzaamheid en innovatie in West-Europa.

Ben; Na het vertrek van Managing Director Maarten van der Valk eind vorig jaar, is het een goed moment om in de komende tijd plaats te maken voor een nieuwe CEO die Danser Group verder aan de hand zal nemen. Na de overdracht is het de bedoeling dat ik, in een andere rol, verbonden blijf aan deze prachtige onderneming.

Met vriendelijke groeten,

Danser Group Board of Directors