nl-NLde-DEen-GBfr-FR

Danser, specialist in reeferstromen

Enkele jaren geleden werden medicijnen voornamelijk vervoerd per luchtvracht. Met de komst van de GDP-richtlijnen in de zee- en binnenvaart is hier snel verandering in gekomen. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan. Verladers die kostbare medicijnen verschepen hebben een grote behoefte aan veiligheid en inzicht. Meten is weten is ons credo.

De eisen voor de behandeling, opslag en transport voor geneesmiddelen zijn zeer complex. Logistieke bedrijven dienen aan te tonen dat het vervoer voldoet aan de voorschriften van de GDP-richtlijnen. Speciaal hiervoor heeft Danser samen met een aantal pharma klanten een veiligheidsproces ontwikkeld. Onze klanten spelen een belangrijke rol in het beoordelen van de kwaliteit van de dienstverlening. Zij geven directe feedback op de procedures en veiligheidsprotocollen. Indien nodig worden passende maatregelen getroffen om de service verder te verbeteren.

Danser klanten kunnen de temperatuur van hun koelcontainers op de voet volgen binnen de portal. Alles wordt 24 uur gemeten en vastgelegd. Zo hebben klanten grip op de operatie. De reefermonitoring inclusief exacte status is uniek in de binnenvaart, zeker in combinatie met onze vloot eigen koppelverbanden en schepen. Het zijn dit soort nieuwigheden die Danser’s innovatieve imago onderschrijven. Ook heeft Danser de overstap van pharma containers van luchtvracht naar binnenvaart hiermee gefaciliteerd.