Nieuws

Overname is een feit: Vertrouwde gezichten keren terug bij Danser Group

De recente overname van Danser Group door Euro-Rijn Group zorgt ervoor dat vertrouwde gezichten terugkeren bij Danser Group. De voormalige aandeelhouders keren op deze manier terug in het dagelijkse managementteam van de onderneming evenals medeaandeelhouders in de onderneming.

Euro-Rijn Group B.V. heeft Danser Group B.V. (NL) na eerdere publicatie en goedkeuring van de ACM inmiddels toegevoegd aan haar logistieke holdingmaatschappij. Deze strategische zet bevestigde Euro-Rijn’s toewijding om haar aanwezigheid in de binnenvaartsector te versterken.

Albert van Ommen, CEO van Euro-Rijn Group B.V., uitte zijn enthousiasme over de overname. “We kennen Danser al lange tijd als een solide bedrijf dat ook onze waarden van kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid deelt. Bovendien zal een samenwerking met Danser extra mogelijkheden bieden voor Euro-Rijn klanten voor multimodaal transport op Europese binnenwateren.”

Ben Maelissa, terug in de rol van CEO van Danser Group: “Wij zijn blij terug te keren in de schoot van een familieonderneming waar we gezamenlijk kunnen werken aan nieuwe innovatieve totaalconcepten die onze marktpositie verder zullen versterken, niet alleen op het water, maar ook via het spoor en over de weg. Daarnaast zijn we zeer gemotiveerd om samen met onze klanten en partners verder te bouwen aan ons Europese achterland netwerk.”


Euro-Rijn Group, opgericht in 1979, is een prominente speler in de logistieke en transportsector, met tientallen jaren ervaring en een toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en persoonlijke aandacht voor hun klanten. Met gediversifieerde belangen die zich uitstrekken tot Transport & Logistiek, Logistiek Vastgoed en Participaties, blijft Euro-Rijn Group de norm stellen voor industriestandaarden.

Danser Group, opgericht in 1982, heeft zijn positie als toonaangevende aanbieder van containervervoer in Noordwest-Europa verstevigd. Met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in België, Frankrijk en Zwitserland is het bedrijf een belangrijke speler in de binnenvaart, bekend om zijn uitgebreide vloot van schepen en inzet voor duurzaamheid en innovatie.
Voor meer informatie over Euro-Rijn Group en Danser Group, bezoek respectievelijk www.eurorijngroup.com en www.danser.nl.